סינוסיטיס כרוני בבת 29

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

29/12/2019 | 10:34 | מאת: רוני

לפני כ4 חודשים החלה לי סינוסיטס חריפה שהתלוות בכאבים איומים במערות הפנים והחניכיים, טופלתי באוגמנטין 7 ימים עם שיפור קל, אך עדיין לא חלף... הייתי אצל א.א.ג וטופלתי בציפרודס ודלאצין במשך 10 ימים עם שיפור ניכר, מאז עדיין נזלת לעיתים צהובה, אף סתום במהלך השינה ובקימה בכל בוקר, עד שהכל יוצא ומתאוורר... חזרתי שוב לא.א.ג ונתן לי טיפול באבאמיס ל 3 חודשים, בנתיים אני משתמשת שבועיים עם שיפור קל רק מבחינת כאבים קלים שהיו בפנים, אך עדיין גודש במהלך השינה ובבוקר... האם במגמת שיפור??? וזה עניין של זמן?

הרושם שלך הוא שיש שיפור במצב. ממליץ על המשך שימוש באבמיס. במידה ותהיה החמרה יש לפנות שוב לרופא אא"ג מומחה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון