גודש באף באופן בלתי נסבל.

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

17/12/2019 | 20:34 | מאת: ידאעי שמעון

אני סובל מגודש באף באופן שמצריך קינוח האף כל דקה וזה בלשון המעטה. רופא אף אוזן גרון (מומחה לדבריו) במאוחדת בישר לי שזה בגלל הגיל (84) ואין מה לעשות. מצטער לומר שאיני מסכים עם המומחה של מאוחדת ועל כן אני מחפש מומחה שחושב מחוץ לקופסה לגודש חמור באף אצל אנשים בגילי.

דברים שיש לבדוק הם בעיקר שימוש בטיפות אף ע"ב קבוע ושימוש בתרופות ליתר לחץ דם או להגדלת ערמונית. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון