הרגשה של צריבה בגרון

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

02/11/2019 | 04:32 | מאת: גילי

שלום אני בת 39 כבר כמה שנים עם ברזל נמוך. 1. אני כבר שבועיים עם הרגשה של צריבה בגרון 2. אני כבר מספר לילות מתעוררת ב 4 בבוקר ולא מצליחה להירדם בחזרה האם יש לזה בין הדברים. האם אני צריכה ליחס לזה חשיבות?

ככל הנראה רפלוקס בלילות. נסי להימנע מאכילה לפחות 3 שעות לפני השינה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון