סינוסים באף שמקשים על הנשימה וחוש הריח למעלה משנתיים....

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

21/08/2019 | 18:49 | מאת: גלי מ

היי, מתייעצת..האף שלי סתום ויבש מבפנים, למעלה משנתיים..חוש הריח נפגע והעיניים דומעות כתוצאה מהחסימה. קיבלתי תרסיס של קורטיזון לחודשיים שלא עזר. עשיתי צילום ct לבקשת הרופא ולא מצא כלום..לא יודע מה לעשות איתי. מקשה עלי לנשום ותחושה מאוד לא נעימה של יובש ונזלת שתקועה. אשמח להכוונה.

ממליץ ביצוע בדיקה אנדוסקופית של חללי האף. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון