כאבי גרון שלא מפסיקים כבר חודש וחצי

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

08/08/2019 | 21:34 | מאת: קריסטינה

שלום באמצע חודש יוני התחילו לי כאבי גרון הלכתי לרופא עשיתי משטח גרון יצא שלילי הגרון קצת אדום אבל לא מעבר הייתי אצל אף אוזן גרון אמר הכל תקין אנחנו תחילת חודש אוגוסט אני סובלת מכאבי גרון עדיין בלי הפסקה לקחתי כדורי מציצה לא עזר תה עם דבש ומה לא אין הקלה הרופא שלח אותי לעשות בדיקות דם ואולטרסאונד בינתיים עשיתי רק בדיקות דם אולטרסאונד יש לי בספטמבר בתשובות הכל תקין רק LDH קצת נמוך אפשר בין 233-440 ולי יש 226 Fe-Iron קצת נמוך אפשר בין 60-180 לי יש 57 כל שאר הבדיקות תקינות גם משטח גרון שעשיתי שוב תקין התחלתי גם להשתעל קצת בזמן האחרון הרופא ביקש שאני יעשה רנטגן חזה הכל תקין אני כבר לא יודעת מה לעשות והבדיקות האלה שנמוכות מזה אומר? תודה

במידה ויש נזלת מוגלתית או ליחה מוגלתית יש לשלול סינוסיטיס. מצב זה עלול לגרום לכאב גרון מושך. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון