צלצול פתאומי באוזניים שלא נפסק כבר 24 שעות!

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

06/04/2019 | 20:06 | מאת: לינה

שלום רב ! אתמול בלילה מחצות(זה בנתיים נמשך לי כמעט יום שלם) פתאום התחיל לי צלצול או צפצוף באוזניים בעיקר בצד ימין אבל עכשיו אני מרגישה את זה גם בשמאל, זה כבר נמשך לי 24 שעות כמעט ,הציק לי בעיקר בלילה ששקט אין לי מושג ממה זה קורה... יש לי שמיעה מצוינת כבר 40 שנה(בת 40) עשיתי בדיקות מעבדה לפניי חצי שנה הכול תקין. רציתי לציין גם שבאותו יום בצהריים שזה התחיל לי(זה התחיל בלילה) אני מעדתי בפתאומיות בלי כוונה אחריי שהזזתי משהו על הריצפה בגג של הבית וקצת נחבלתי לא משהו רציני. חבלות יבשות במרפק וברגל, יכול להיות שזה קשור? אולי זעזוע מוח קל ? בבקשה מחכה לתשובה אני מודאגת ורוצה שזה יפסיק ): תודה מראש!

ממליץ על ביצוע בדיקת שמיעה דחופה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

06/04/2019 | 23:54 | מאת: לינה

קובעת מחר על הבוקר! האם יכול להיות שזו דלקת למרות שאין לי כאבים? האם תוכל לומר לי משהו מרגיע בבקשה דוקטור עד שאגיע לרופא? תודה

07/04/2019 | 09:34 | מאת: לינה

בלילה זה הרגיש לי שזה קצת נעלם אבל עכשיו בבוקר זה שוב חזר, קבעתי תור אבל היה להם רק ליום ראשון הבא, אני חברת מכבי? מה לעשות?! האם לחכות כל כך הרבה??!(פרטי זה יקר מידי) בבקשה מחכה לעזרה!

07/04/2019 | 12:28 | מאת: יוסי

שלום לינה, סליחה על השאלה, באיזה אזור את גרה? אני מאזור ראשון לציון, בדיקת שמיעה התורים רק בעוד חודשיים, תוך שבועה רק במכון פרטי. תודה.

07/04/2019 | 12:39 | מאת: לינה

אני מרעננה יש לך מושג כמה עולה במכון פרטי בבקשה?

07/04/2019 | 13:13 | מאת: יוסי

עבור בדיקת שמיעה וטיפטונומטריה, כלומר שתי בדיקות ביקשו 320-350 ש"ח, אני מעריך שרק בדיקת שמיעה 150-170 ש"ח. https://www.audio-medic.co.il/%D7%90%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A2%D7%94/

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון