בדיקת larynx FO

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

03/04/2019 | 16:44 | מאת: x

שלום, מתי יש צורך לבצע בדיקת larynx FO? מה בדיוק ניתן לראות ולאבחן או לשלול בבדיקה? מהו השלב הבא אחרי הבדיקה? מה קורה אם לא רואים כלום? תודה

זו בדיקה אנדוסקופית של חללי האף הלוע והגרון. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

10/04/2019 | 16:21 | מאת: x

תודה רבה. מה ניתן לאבחן בבדיקה? מתי הכרחי לבצע את הבדיקה? מתי אין צורך בבדיקה?

16/04/2019 | 17:18 | מאת: ס

תודה. האם ניתן לראות בה בעיות אורטופדיות? מתי הכרחי לעשות את הבדיקה ומתי ניתן לוותר עליה? תודה רבה.

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון