חוש הריח נעלם לחלוטין

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

22/02/2019 | 00:45 | מאת: לילי

מזה כחודש אנני מצליחה להריח כלום. לפני חצי שנה עברתי ניתוח להוצאת סחוס חוסם נשימה באף. אני משתמשת במשאף סרוטיד עבור שיעול אלרגי. משתמשת באלטרוקסין עקב כריתה של בלוטת התריס. לפני כחודשיים נפלתי ונחבטתי בגב. האם אחד מהגורמים הללו הוא הסיבה לאיבוד חוש הריח האם ניתן לרפא ןהחזיר את חוש הריח? אודה לתשובתך

הניתוח והנפילה עלולים להיות גורם. נא לפנות לבדיקה אנדוסקופית. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון