כאב גרון לא מוסבר ללא קשר למחלות וירלית או חיידרית

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

17/02/2019 | 21:47 | מאת: מרינה

שלום. יש לי תקופות של כאב גרון בלתי מוסבר. לא מדובר בכאב על רקע סטרפטוקוק ולא בזמן מחלה וירלי. בדרך כלל מחמיר בערב. בעבר היה כאב בצד אחד וכמו שזה היה בא כך הולך. יומיים,שלוש. לא פעם עשיתי משטח שהיה שלילי. וגם ללא חום. כאב בבליעה. לעיתים מלווה בהגדלת בלוטת לימפה (שאפשר היה אולי לקשר למחלה וירלי) אבל הרבה פעמיים ללא שום קשר. עכשיו לדוגמה בריאה וכבר הרבה זמן כאב גרון במיוחד לקראת ערב השאלה מה ניתן לבדוק? איזה בדיקות לבצע? אני קבעתי פעם טור ל אאג וכאשר הגיע טורי כאב עבר. כמובן מתכוונת ללכת בהמשך לאאג אבל אולי יש בדיקות שניתן לבצע לפני ביקורי אצל אאג? אשמח לכל ראיונות. תודה רבה

יש לפנות לבדיקה חוזרת. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון