זמזום באוזן ימין .......................................

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

21/01/2019 | 08:11 | מאת: מאיה

שלום רב , בת 41 ב 11 שנים האחרונות אני סובלת מזמזום כמו של זבוב באוזן ימין רק כאשר אני מטה את ראשי לצד ימין לנקודה מסויימת ברגע שאני מזיזה את הראש קדימה זה עובר. זה נוצר לי אחרי לידה אני משארת שאולי אפידוראל שלקחתי גרם לזה. כי זה הופיע לא הרבה זמן אחרי הלידה. השאלה שלי האם זה טינטון ? ולגבי בדיקה שמיעה אני עברתי ואני שומעת מצויין. כן היה לי םקק שעווה באותו האוזן שהוצא. מה זה יכול להיות ? תודה רבה . ...................................................................................................................................................................................... יש לכם בעיה טכנית. לי כתוב לכתוב לפחות 70 תווים. ולמעלה בנושא 20 תווים :) אחרת לא שולח.

נא לגשת לבדיקת שמיעה עד 20000 הרץ. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון