שבועיים לאחר SMR - ליחה ונחירות

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

04/12/2018 | 16:24 | מאת: רועי

שלום רב, כל חיי סבלתי מאף סתום לחלוטין ונשמתי דרך הפה. ביצעתי לפני כשבועיים ניתוח SMR שכלל גם כריתת קונכיות תחתונות. עדיין יש לי קצת כאבי ראש וגם מעט מאוד קרישי דם. כבר מזה שבוע שאני סובל מליחה וכחכוך בגרון ובנוסף התחלתי לנחור בלילה. חשוב לי לציין שאני אכן מרגיש את האף פתוח יותר - אם כי הליחה מפריעה לי לנשום דרכו. אודה לעזרתך ותגובתך, רועי.

הליחה יכולה להיות זמנית בשל ההליך הניתוחי. לעיתים חריגות יכולה לנבוע מסינוסיטיס סהינו סיבוך של הניתוח. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון