בחילות 3 חודשים בגרון

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

16/11/2018 | 18:00 | מאת: NOT_FOUND

שלום אני בן 23 אני סובל מבחילות חמורות כבר 3 חודשים הבחילות לא מקיבה אלא מהגרון כאילו רפלקס הקאה פניתי לגסטרו ויצא חיובי H pylori עם gastrtists ןטופלתי לפני כחודש אך הבחילות לא נעלמו פרט בזמן הטיפול זה היה מינמלי היום אני מטופל בתרופה נקראת מודאל התחלתי לפני כשבוע מרגיש יותר טוב אך עדיין הבחילות לא נעלמו לגמרי , אני מודאג כי הבחילות נמשכו הרבה זמן ואינני מבין מה הבעיה למרות שהרופא אמר לי שזה בגלל ניתוח פה ולסת שעברתי לפני 3 חודשים העצבים של הקיבה לא חזרו לעבוד כמו שצריך בגלל זה לןקח מודאל האם יש סיכוי שזה יעבור ,האם תרופת מודאל תעזור לי? אני אוסיף כי נבדקתי אצל א.א.ג ואמר לי שיש נק אדמות בגרון ולא נתן לי תרופה לזה

בחילות למשך תקופה זו אינן קבילות. גש לרופא מששפחה לבדיקה כללית ולנוירולוג. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון