החמרה בכאבי סינוסיטיס

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

08/10/2018 | 23:22 | מאת: שיר

כאבי סינוסיטיס מגיל צעיר שעלו לאחרונה בתדירות ובעוצמה,אובחנה אלרגיה עונתית ולקרדית האבק מטופלת בטלפאסט ובתרסיס סטרונאז,לאחרונה בעת התקף סתימה של הסינוסים וקושי לנשום מהאף ,לאחר נטילת תרסיס תחושת מעבר גוש לגרון ופליטה של גוש סמיך וצמיג בגודל חמש שקל ויותר בצבע חום כהה עם סימני דמם מסביב ,בעכת הפליטה זעה קרה בצאוור ורעד ולאחר הפליטה הקלה בכאב הראש וחולשה נוראית,,האם זה מסוכן ממה זה קורה ומה ניתן לעשות,כל עוד הגוש,תקוע הכאב ראש בקיזה נוראית

ממצאים משמעותיים אך לא מרמזים על מהלך חריג. בכל מקרה נדרשת בדיקה אנדוסקופית ע"י אא"ג מומחה. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון