מתי כפתור צריך ליפול

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

11/09/2018 | 00:23 | מאת: עדי

שלום דר, בני בן ה14, עבר בפעם השנייה ניתוח הכנסת כפתור לאוזן ימין לפני כשנתיים (rt vt t tube +ade). הכפתור טרם נפל. האם יש להוציאו או שניתן להישאר עימו עוד? אני זוכרת שהרופא שניתח אותו אמר שזה כפתור לטווח ארוך יחסית( לא כמו הכפתור הראשון שנפל לו אחרי כשנה). האם יש נזק בזה שיישאר באוזן? תודה מראש!

הכפתור שהותקן אמור להישאר כ 5 שנים. אין בהילות, וגם לא צריך לבצע דבר, למעט מעקב מסודר. בהצלחה פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון