ריבון 35 כצעד לפני אוסטופראוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

30/11/2020 | 10:30 | מאת: תמר

שלום רב, שמי תמי, בת 55, הפסקת מחזור בגיל 47. ביצעתי לפני מס חודשים בדיקת צפיפות עצם והרופא יעץ לקחת תרופה בשם ריבון 35. אני רזה, לא מעשנת, בולעת 3 כדורי דניסיט ליום ו1000 מ ל ויטמין די ליפוזומלי. בדיקות דם תקינות, התעמלות פילאטיס כחצי שעה 3 פעמים בשבוע. האם הכרחי להשתמש בריבון 35?

לתמי שלום רב, לא ניתן לענות דרך הפורום. במידה וסיכון שלך לשבר גבוה- מומלץ להתחיל טיפול למניעת שברים, וזה ריבון. להעריך סיכון שלך לשבר ניתן אך ורק בפגישה אם רופא. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס