בכמה מותר להעלות יוטירוקס בשבוע בלי להעמיס על הלב?

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

14/02/2019 | 20:51 | מאת: נואל

שלום הייתי על יוטירוקס 100 ליום. עקב TSH 42 הרופא מבקש לעלות ל 200 ביום. מותר להכפיל מינון שבועי?

שלום רב, מותר להכפיל ולהלעות המינון עוד במידה ויש צורך. אך קודם כל היתי בודקת האם נתךת תרופה בצורה נכונה: בבוקר בצום, עם מים בלבד, לא ביחד עם תרופות אחרות, לא ביחד עם תוספי מזון, גלולות, משקאות והדומה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס