תוצאה של בדיקת צפיפות עצם מה זה אומר

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

04/03/2018 | 13:27 | מאת: חיה חן

שלום רב, התוצאה על גבול נורמה ואוסטיאופניה, אך לא ניתן להתייחס לתשובה בודדת זה לצורך אבחנה. יש לדעת גיל ומין של הנבדק, שברים בעבר, מחלות רקע וטיפול בהן, רמת ויטמין D וצריכת סידן יומית, מקום המדידה( עמוד שדרה, צוואר הירך, יד).... ועדיף גם לראות את בדיקה... בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס