תרופות לאוסטאופרוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

31/01/2017 | 17:26 | מאת: ליאורה

שלום, מהי התרופה החדשנית ביותר לטיפול בדלדול העצם, והאם קיימת כרגע בשוק תרופה נטולת תופעות לואי? תודה

שלום רב, תרופות המיועדות לטיפול באוסטיאופורוזיס: תוספי סידן, ויטמין D. משפחת ביספוספונטים, אביסטה,, פרוליה, הורמונים נשייםת פרוטיאו. לא קיימות תרופות כלל ללא תופעות לוואי. בברכה, דר, ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס