אורוגרפיה סי טי -ממצא על הלבלב

דיון מתוך פורום  גידולי לבלב וכבד

12/03/2016 | 20:51 | מאת: ענת

באורוגרפיה סי טי שנערכה בגלל דלקת בדרכי השתן נמצא כי :"הלבלב מגושם באזור של הגוף,בדומה לבדיקה הקודמת, קרוב לוודאי מדובר במבנה של הלבלב . ללא עדות למסות בלבלב , צינור הווירסונג מעט מודגש ,אינו מורחב " . אני בת 61, בריאה בדרך כלל, וגם סובלת לאחרונה מהגב התחתון. ( בבדיקה : שינויים ניווניים בעמוד השדרה ) . האם הגב מושפע מהלבלב ?מה המשמעות לגבי ממצא הלבלב ? אני מאוד מודאגת . האם עליי להמשיך ולבדוק את עניין הלבלב ? תודה מראש

21/03/2016 | 21:26 | מאת: ד"ר ריאד חדאד

שלום עצם העובדה שהממצא לש שוינוי מבדיקה קודמת מרגיע יש מקום לבצע ct בטן םרוטוקול לבלב

מנהל פורום גידולי לבלב וכבד