עזרה בבקשה- תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

15/08/2016 | 18:42 | מאת: עדי

שלום רב ד"ר אני בחורה בת 27 בריאה בדר"כ. מאחר ולאבא שלי גילו נשאות לצהבת B נשלחתי לעשות בדיקות התוצאות: HEPATITIS Bs Ag NEGATIVE HEPATITIS BC AB TOT 0.140 NEGATIVE HEPATITIS C Ab 0.06 NEGATIVE HEPATITIS Bs Ab 567 שאלותיי הן- ואנא ממך השתדל לענות לכל שאלה ושאלה במלואה- מאחר ואני מוטרדת מאוד ורופאת המשפחה לא ממש מצליחה לענות לי 1- אני מודעת לכך שלפי התוצאות אני לא נושאת צהבת B אבל- וזה אבל גדול לצד המילה NEGATIVE יש ערך נמוך אמנם של 0.6 - למה יש ערך מסוים? 2- האם הערך הנמוך מצביע על כך שנחשפתי לנגיף? 3- האם יתכן שמדבור פשוט ברעשי רקע במעבדה? סטיית תקן? 4- האם נחשפתי לנגיף בעבר? תודה רבה המוטרדת

עדי שלום רב למרות שביקשת בפירוט אני מבקש לענות בפשטות- חד משמעית אינך חולה אינך נשאית ומעולם לא נחשפת

מנהל פורום הפטיטיס C