הפטיטיס סי ובוטוקס

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

04/08/2013 | 15:01 | מאת: מישל

פרופסור רן אורן שלום רב!!! שמי מישל ואני בת 45 הובחנתי לפני 10 שנים כנשאית המחלה בעקבות תרומת דם למדא. הייתי במעקב אצל גסטרו ועברתי ביופסיית כבד שלפי הבדיקה המחלה רדומה. מזה כ-6-7 שנים לא הלכתי לגסטרו ולא לשום בדיקה, אני מרגישה מצויין מלאת אנרגיה וחיונית. לאחרונה ברצוני לעשות טיפול בוטוקס והגדלת חזה וברצוני לדעת האם לחומרי ההזרקה ישנם השפעות כלשהן על המחלה והאם חומרי הבוטוקס עשויים לעורר את המחלה ? בבקשה תשובה דחופה ביותר!!! תודה מראש מישל

מישל שלום רב לצורך הערכה יש לודא את מצב הכבד נכון להיום על סמך בדיקות דם לתפקודי כבד אולטראסאונד בטן ובדיקה הנקראת פיברוטסט רק אחרי שיהיו בידי נתונים אילו אוכל לענות

05/08/2013 | 20:11 | מאת: מישל

האם לחומרי הבוטוקס ישנה השפעה על הכבד, האם ללא בדיקות כבד לא מומלץ לעשות טיפולי בוטוקס? אני מבינה את חשיבות הערכת המצב, אך לדברייך ללא בדיקות אלו והתייעצות גסטרו לא כדאי שאעשה הגדלת חזה וטיפולי בוטוקס? תודה מראש מישל

מנהל פורום הפטיטיס C