בירור בגלל תפקודי כבד גבוהים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

07/08/2013 | 15:36 | מאת: יעל

בת 59 מטופלת באלטרוקצין 100 - מאוזנת. ובליפיטור 10- מאוזנת. אך בשנים האחרונות יש כל הזמן עלייה בתפקודי הכבד. לפני כשבועיים עשו לי בירור יותר מעמיק והתשובות הן: PARIETAL CELL AB = POSITIVE 1.40 DNA DS AB = 1 (ליד הסיפרה 1 היה חץ שמאלי . איני מבינה את המשמעות). TRANSGLUTAMINASE LGA = SEE CELIAC SCRE אלק. פוספטז = 126 GGT = 87 GPT = 40 GOT = 33 וכל שאר הבדיקות הן נמצאות בתוך התחום. אבקש את דעתך על הנ"ל. הרבה הרבה תודה על העזרה.

12/08/2013 | 10:13 | מאת: יעל

ממתינה לתגובה. תודה.

ההפרעה מאד קלה ויכולה להתאים לטיפול בליפיטור יש לשלול את כל יתר הסיבות לעלית אנזימי כבד ולבצע US בטן למרות שאני מאד רגוע שווה פהם אחאת להיבדק במרפאת מומחה כבד

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני