שלשולים, אנמיה וקפסולת למעי דק

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

31/07/2014 | 20:48 | מאת: אור

אני בת 70, יש לי אנמיה, 10.8, חוסר בברזל, שלשולים כבר כ3 שבועות, סכרת, לפני שנה קולונוסקופיה בסדר, גסטרו בסדר, הרניה 7 סמ, חצי שנה אחרי ניתוח כיס מרה, אלקליין גבוה 137, והרופאה המליצה לי על קפסולה. אני לא יכולה לעשות את הבדיקה כי כשאני לא אוכלת שעתיים הסוכר יורד לי ויש לי היפו. ולבדיקה צריך 8 -10 שעות צום, הרופא [דוקטור רוזנר] אומר שגם לא בטוח שהקפסולה תעבור לי כי יש לי שני ניתוחים קניקולוגים. עשיתי לפני כמה שנים קפסולה בבית חולים מאיר, וזה היה בסדר. רופא משפחה אומר שצריך לעשות כי אולי יש סרטן במעי הדק, בגלל השלשולים והאנמיה. אני לא אוכלת בשר, אני במצוקה, כי אני לא יודעת מה לעשות. האם אין בדיקה חלופית לקפסולה? אמ.אר.אי. , ואיך אוכל לדעת ממה השלשולים, צבע הצואה חום בהיר, ישנן שעות עם כאבים של שלשול בבטן, מלפני שבוע, [יום אחד צואה לבנה!!!!] הבלירובין בסדר, לפני השבוע של צואה נוטה לבהיר, צואה רגילה בצבע חום חמרה כזה. אנא זקוקה לעזרתך. תודה.

ממליץ להתחיל עם CT מעי דק שגם יתן מושג אם הקפסולה תעבור וגם יגיד אם מדובר בחשד לגידול במעי הדק

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני