תפקודי כבד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

15/05/2014 | 23:18 | מאת: טלטל

אבא שלי חולה לב,עבר ניתוחים של האוארטה העולה,יש לו תמת בריאות משבר ודימום בצלע, מחובר לחמצן, כשכרגע הוא לא צריך אותו. הוא לוקח תרופות לדילול דם,כלוסטורול,לחץ דם,דופק ועוד.אלו הבדיקות שלו,אשמח לדעת מה צריך לעשות.תודה. ALK. PHOSPHATASE 140 U/L- יצא 140 GOT (AST) 68 U/L- יצא 68. GPT (ALT) 99 U/L יצא-99 GGT 112 U/L -יצא-112 LDH 486 U/L יצא 486.

חד משמעית לא ליעוץ אינטרנטי חייבים לראותו ולהיות מודע לכל פרט

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני