דייאטה לבד שומני וערך ה A1C כ 6.4

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

17/10/2017 | 19:49 | מאת: שרה

שלום, אני בת 69 בריאה בד"כ פעילה מאד. בבדיקת CT בטן התגלה אצלי כבד שומני. יש לי קצת עודף משקל וה A1C שלי 6.4 ללא תרופות. דיאטנית רשמה לי דיאטה די רצחנית ללא שומן ללא סוכר ומאכלים דיאטטיים עד 3% שומן. בהרצאה ששמעתי היום מפי דר" דן קרת הוא המליץ על דיאטת עתירת שומן !!! שומן בריא , ללא סוכר וללא פחמימות, והפליג בחשיבות השומן למוח ולגוף. יצאתי מבולבלת לחלוטין. אשמח לאיזה מורה נבוכים... תודה

איני מכרי את המלצות דר קרת אך נכון שבנוכחות כבד שומני חשוב להמעיט בעיקר בפחמימות מציע לפנות לדר שירה זלבר שגיא 0544634440 שהיא להיערכתי היחידה בארץ ואולי בעולם שעשתה דוקטוראט על הקשר בין אפידמיולוגיה תזונה וכבד שומני

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני