Fmh מה זה אומר ? ? ?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

20/07/2017 | 18:12 | מאת: אני

שלום פרופסור. אני בת 28. ולפניי כשנה פניתי לבצע ct בטן על רקע אנדמטריוזיס. בבדיקה נמצא בכבד בסאגמנט 8 ממצא ווסקולארי 26 ממ. קרוב לוודאי fmh. מוקד נוסף נמצא גם בהיקף אונה הימנית בקוטר 6 ממ. הופנתי לביצוע mri. כיום לאחר שנה. אני בהריון מתקדם. עם כאבי בטן עליןנה ימנית שבאים בהתקפים חזקים מאוד. מעין דקירות וקושי לנשום לפרקי זמן קצרים. בצעתי mri ונמצא מוקד בסאגמנט 6/7 3.5סמ עד 1.7 סמ ומוקד נוסף ולא נכתב מידות . כתןב שהכבד מעט לא אחיד באונה הימנית העליונה. והופנתי לבצע שוב mri לאחר לידה עם חומר ניגוד. השאלה שלי אם הכאבים שלי קשורים לזה?כי אני סובלת מאוד. מה עליי לעשות?אני לא רוצה להמתי7 הרבה. תודה!

חד משמעית לא אחראי לענות על שאלה כזו באתר ולא בקליניקה בפגישה ובבדיקה ובמעבר על הצילומים

23/07/2017 | 18:05 | מאת: אני

בכ"א תודה! פשוט אני קצת מודאגת. אבל אני מבינה.

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני