אוסטין וסרטן לבלב

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

23/09/2013 | 22:25 | מאת: לאה

האם יש אפשרות שימוש בתרופה אוסטין במקרה של סרטן לבלב נוירואנדוקריני מפושט? קראתי לאחרונה מאמר על מקרה מוצלח ש ל טיפול משולב עם כימותרפיהבחולה עם גרורות בעצמות ובכבד לאחר 4 קווים שנכשלו?

24/09/2013 | 06:46 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב אבסטין מונע יצירת כלי דם חדשים בגידול. מכיוון שגידולים נוירואנדוקריניים עשירים בכלי דם נראה שיש תועלת לאבסטין, אך הדבר עדיין לא נבדק במספיק מחקרים. יש מרכזים בהם כבר ממליצים על הטיפול. בברכה עידו

25/09/2013 | 03:24 | מאת: לאה

האם בשלב של גרורותגדולות בכבד יש סיכוי ל שיפור במצבו של חולה. התרופה ניתנת להשגה ללא עלות גבוהה!!

מנהל פורום טיפול בסרטן