לימפאדנופתיה מתונה עד 1.5 ס"מ ברטרופריטוניאום

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

05/08/2013 | 21:56 | מאת: אדי

בן 35 עברתי כריתת אשך עקב גידול, בבדיקת CT התברר שיש גם קשר לימפה פתולוגי עגול בקוטר 15מ"מ ברטרו תיכון שמאל (לימפאדנופתיה מתונה עד 1.5 ס"מ ברטרופריטוניאום) עכשיו הרופאים רוצים שאעבור הקרנות בכדי לטפל בנ"ל, רציתי הסבר יותר פשוט לגבי מה זה בדיוק ואיזה סוג טיפול עדיף. דרך אגב בבדיקה פתולוגית יצא שזה SEMINOMA T2.

06/08/2013 | 14:30 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב קרינה היא טיפול מצויין בסמינומה. מדובר בקרינה חימונית (דומה למכשיר רנטגן) שמקרין במדויק את אזור המחלה. סיכויי ההחלמה מעולים ובד"כ תופעות הלוואי אינן רבות. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן