בדיקה בטשטוש

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

10/02/2013 | 18:45 | מאת: אורנה

גדל לי גוש בגרון,שהתחיל ב-1 ס"מ וממשיך לגדול,עכשיו הוא בערך בקוטר של 2 ס"מ.זה לא בלוטת התריס. הוא פוגע לי בבליעה ובולט החוצה כמו גרוגרת. אני לא מסוגלת לעשות FNA,פעם עשיתי ואיבדתי את ההכרה. אני יודעת שלילדים כן עושים עם טשטוש. היכן אני יכולה לעשות את הבדיקה בטשטוש, אני לגמרי נואשת

11/02/2013 | 07:09 | מאת: פרופ' עידו וולף

מציע להתייעץ שוב עם רופא אף אוזן גרון. אני בטוח שניתן למצוא דרך לעשות טשטוש עמוק יותר. בכל מקרה חשוב לסיים את הבירור.

11/02/2013 | 09:37 | מאת: אורנה

דיברתי גם עם הרופאה כללית שלי והיא לא יכולה לעזור. אם הם לא יכולים לעזור לי אז מי כן?

מנהל פורום טיפול בסרטן