כימותרפיה

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

06/06/2013 | 14:36 | מאת: רוני

חולה סרטן לבלב (לאחר ניתוח וויפל) טופל בג'מזר לאחר 5 סדרות שהופסקו בעקבות עלייה במרקרים , מקבל הקרנות וטיפול כימו בכדורים קסלודה . לוקח את קסלודה שלא בהתאם למינון (500 מ"ג כפול 2 פעמיים ביום) 1 בבוקר 1 בערב ולפעמים לא לוקח בערב בכלל, ממשיך בכל יום בקבלת הקרנות. האם יש טעם בקבלת הקרנוה אם לא לוקח את הכדורים בהתאם למינון. מה המשמעות לכך

06/06/2013 | 14:46 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב הקרינה יעילה גם ללא קסלודה. אמנם קסלודה מגבירה יעילות במידה מסוימת אך גם בלעדיה הקרינה יעילה. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן