schwannoma

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

24/05/2013 | 21:37 | מאת: מיכאל

שלום רב התגלה אצלי בברך בחלק האחורי במפרק בבדיקת mri גידול בגודל כ-2על 2 ס"מ אוולי כשהוא יושב על העצב מה לדעתך האבחנה , האם זה יכול להיות מפגיעה בברך קרע במניסקוס ובורסה מה זה שוואנומה האם זה יכול להיות ממאיר ? מה הסיכוי והאם ניתוח יכול לפתור את הבעיה בתודה מיכאל

25/05/2013 | 21:01 | מאת: פרופ' עידו וולף

מיכאל שלום קשה לדעת כעת מה האבחנה, בוודאי בלי לראות את כל החומר. עם זאת, מכיוון שכבר הופנית לבדיקת MRI ברור שנעשה ברור נכון ורציני. בריאות שלמה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן