סרטן ערמונית גרורתי

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

05/05/2013 | 18:13 | מאת: איריס

שלום, לפני כמה ימים קיבלנו תוצאות בדיקות של אבי בן ה- 75 ונודע לנו שיש לו סרטן ערמונית וגרורות בעצמות בכל החלק התחתון. דרגת הסרטן היא 9 ולפי מה שנאמר חמור ביותר. לאחר שיחה עם אורולוג ואונקולוג נאמר לנו שאין אפשרות לנתח והטיפול היחיד שהוא יקבל זה זריקת פיוריגון בכל 3 חודשים, לפני מה שקראתי זוהי זריקה לפוריות אז רציתי לדעת איך תעזור זריקה כזו למצב הקיים? אודה על תשובה

05/05/2013 | 19:08 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב הטיפול הראשוני לסרטן הערמונית הוא אכן טיפול הורמונלי. במקרים רבים זהו טיפול יעיל מאד ובוודאי פחות רעיל מטיפול כימי. בהצלחה! עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן