שאלות בעניין הטיפול בסרטן הפריטונאום

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

30/11/2014 | 21:47 | מאת: HAROSENET

לד''ר וולף שלום רב, התחלתי לפני שבוע טיפולים סטנדרטיים לטיפול ב PRIMARY PERITONEAL CARCINOMA שלב 3C. (טקסול + קרבופלטין). האם אווסטין בקו הראשון של הטיפול יכול להוסיף משהו? האם ניתוח הוא גזרת גורל או שניתן לדלג עליו? האם קיטרודה - מהניסיון שנצבר עד כה - יכולה לתרום למיגור הגרורות? תודה על כל התייחסות - הבילבול והחשש שלי מלעשות טעויות גדול...

01/12/2014 | 09:58 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב הטיפול הסטנדרטי כולל ניתוח, אסור לוותר עליו- הוא חיוני לריפוי. אין שום עדות לכך שקריטרודה משנה משהו בגידול הזה. בברכה עידו

02/12/2014 | 18:19 | מאת: HAROSENET

ד''ר וולף, תודה רבה מקרב לב

מנהל פורום טיפול בסרטן