מה הסיכוי לפתח גרורות?

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

04/08/2020 | 10:34 | מאת: אבנר

שלום לפני כ 9 שנים עברתי כריתת ערמונית בעקבות סרטן,ונמצא פריצה מיקרוסקופית והסננה קלה סביב העצבים הסמוכים PSA מינימלי כל השנים,אבל בשנה האחרונה נמצאו: קשרית איזואקואית בבלוטת התריס, ובארט בוושט. האם יכול להיות שמתפתח אצלי גרורות? אם כן-איזה בדיקה נדרש לעבור?

04/08/2020 | 12:39 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

ממליצה על ביצוע US צוואר למעקב אחר קשריות בבלוטת התריס כמו גם גסטרוסקופיה תקופתית ומעקב רופא גסטרו אחר הבארט אסופגוס. על פניו, לא נראה כי יש קשר לממאירות הערמונית. רפואה שלמה

מנהל פורום טיפול בסרטן