טיפול בגמזר וקרבופלטין

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

13/01/2020 | 11:32 | מאת: סרטן שחלות

האים הטיפול עושה נשירה האים יש תופעות לואי קשות תודה בברכה עליזה קסטרו

13/01/2020 | 13:00 | מאת: פרופ' וולף

כל טיפול כימי עלול לעשות נשירת שיער וכמובן יתכנו תופעות לוואי. הטיפול הזה אינו מאד קשה וברב המקרים עובר בצורה טובה.

07/03/2020 | 19:24 | מאת: סרטן שחלה

שבוע ימים עים חולשה וסחחורורות מה הסיבה. אחרי טיפול רביעי של סיצפלטין וגמזר. בדיקות דם תקינות כרגע סחחורות וחולשה השבוע היתי בחופש מהטיפול חוששת לקבל טיפול יום רביעי מה דעתך ולמה הסחחוררת והחולשה

08/03/2020 | 07:51 | מאת: פרופ' וולף

כל טיפול כימי יכול לגרום לחולשה ועייפות. אם המצב אינו משתפר מציע לפנות לבית החולים בו את מטופלת לצרך המשך ברור.

13/04/2020 | 11:34 | מאת: גמזר וציספלטין

קיבלתי 6 טיפולי גמזר וציספלטין המרקר לא יורד 2020 האים זה לא עזר או שהנרקר לא קובע

13/04/2020 | 11:44 | מאת: פרופ וולף

הטיפול הזה אינו מאד קשה וברב המקרים עובר בצורה טובה, עלול כמובן לעשות בחילה אך יש טיפול טוב נגד בחילות. לגבי נשירה- בד"כ אין כמובן עלולה להיות.

27/04/2020 | 09:35 | מאת: אמונוטיה

הפט סיטי מראה התקדמות מחלה מרקר 3400 הפט מדגימה המשך הגדלה של הבלטות בקשתי אמונוטרפיה הרופאה אומרת שרק ביוני נפתח מחקר האים זה לא מאוחר האים שוה לחכות מודאגת מאוד לעומת זאת כימו טסקול שבועי זה קשה מה אתה מציע תודההעליזה

27/04/2020 | 10:04 | מאת: פרופ' וולף

קשה מאד לדעת, זו שאלה מאד ספציפית הקשורה למדדים המדויקים של הגידול. אין ספק שעדדיף מחקר.

17/05/2020 | 18:54 | מאת: אמונוטרפיה

מחכה לטיפול ופתיחת מחקר של אמנוטרפיה וטיגיט האים מחייב בדיקת התאמה או לא עושים מרקר 3400 בפט סיטי מדגימה המשך הגדלה של אתרי המחלה בבלוטות מתלבטת האים טיגיט וקיטורדה יעזרו. האים נתתה טיפול כזה לחולות שלך ועזר תודה עליזה

17/05/2020 | 19:10 | מאת: פרופ וולף

מכיוון שמדובר במחקר לא ניתן לדבר על יעילות עד שיתפרסמו התוצאות. לגבי ההתאמה למחקר- זה ייבדק ע״י הרופא המטפל

מנהל פורום טיפול בסרטן