צילום שיניים פנורמי, קשריות בבלוטת התריס,

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

18/10/2019 | 04:26 | מאת: אברהם

שלום האם קיים צורך בלבוש הגנה,כמו סינר או כיסוי עופרת, בזמן צילום פנורמי לשיניים? [בעמידה] במידה ומצלמים ללא הכיסויים האלה, מהן ההשלכות האפשריות, על הבריאות? מהי כמות הקרינה בצילום כזה? כאשר ישנן קשריות בבלוטת התריס 0.8 סמ 0.6 סמ , האם הם מושפעים ויצמחו מהר יותר לאחר צילום זה?

18/10/2019 | 07:37 | מאת: פרופ וולף

שלום רב זו אינה שאלה בתחום האונקולוגיה ולכן אתקשה לענות עליה. מציע לשאול בפורום של רדיולוגים (רופאים המומחים בצילומים והדמיה). בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן