דחיית טיפול כימותרפי שבועי במספר ימים

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

30/08/2019 | 20:25 | מאת: דנית

שלום אני מטופלת בקרבופלטין + טקסול, ולפני 10 ימים התחלתי לקבל גם אווסטין, אחת לשלושה שבועות. ( סרטן השחלה). את הכימותרפיה אני מקבלת אחת לשבוע (טיפול חד שבועי). בגלל ירידה ברמת הנויטרופילים, נדחה הטיפול הכימותרפי (קרבופלטין+טקסול) בשלושה ימים, מיום רביעי השבוע ליום ראשון בשבוע הבא. האם דחייה זאת עלולה לפגום ביעילות הטיפול? הטיפול שאני מקבלת הוא אחת לשבוע. תודה

31/08/2019 | 08:49 | מאת: פרופ וולף

אין הרבה משמעות לדליה כזו. אם הטיפול הוריד את הספירות הרי שהוא באמת משפיע על הגוף.

מנהל פורום טיפול בסרטן