התלבטות בין כימו לאימונותרפיה

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

30/08/2019 | 00:12 | מאת: אימונותרפיה עליזה

סרטן שחלות שלב 3 משנת 2013 עברתי ניתוח כימו טקסול קרבו דוקסיל טקסול שבועי פעמיים כימו אולפריב בחודשיים האחרונים הופסק כי לא עזר מרקר 1200 האים טיפול קיטורדה אימונותרפיה יכול להועיל תודה עליזה

30/08/2019 | 09:35 | מאת: פרופ וולף

קיטרודה לבדה בדכ איננה יעילה במצב זה, יש מספר מחקרים הבוחנים את יעילותה בשילוב עם תרופות נוספות. מציע שתבררי אם יש מחקר קליני זמין המתאים לך בביהח בו את מטופלת

10/09/2019 | 10:11 | מאת: עליזה

תודה לך מקרב לב על התשובות המהירות והתיחסות. רציתי רק לשאול במידה והטמורסיפו לא יועיל עים אזה תרופה אתה ממליץ לצרף את האומונותרפיה. גרך אגב מרקר 1500 האיפ טומקסיפן יכול להוריד את המרקר תודה וסליחה על השאלות

11/09/2019 | 08:53 | מאת: פרופ' עידו וולף

אם הטמוקסיפן יעבוד הסמן ירד או לפחות לא יעלה. אין שום משלב עם אימונותרפיה שנמצא יעיל בשלב הזה נגד סרטן השחלה. אימונותרפיה יעילה כיום רק נגד מעט סוגי סרטן. מחקרים שונים בשחלה עדיין לא גילו משלב באמת יעיל. יתכן טמידע חדש יגיע בשנה הקרובה.

מנהל פורום טיפול בסרטן