B.CELL LYMPHOMA-לאחר ביופסיה של עור בכתף ימין.

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

24/04/2019 | 14:07 | מאת: DM

שלום, לאחר הוצאת נגע מכתף ימין, נתגלה בביופסיה גידול סרטני. עשיתי PET-CT.והתוצאות בקובץ המצורף. אשמח לקבל מענה מה מעידות התשובות..רוב תודות

24/04/2019 | 17:08 | מאת: פרופ וולף

אינני רואה קובץ מצורף

24/04/2019 | 19:05 | מאת: DM

אשמח לקבל מענה בתקווה שהקובץ מצורף.. תודה רבה

24/04/2019 | 21:30 | מאת: DM

מצורף

25/04/2019 | 09:38 | מאת: DM

PET-CT הנדון:ח להלן ממצאי בדיPET-CT עם FDG סיבת ההפניה: לאחר ביופסיה של עור בכתף ימין - B CELL LYMPHOMA. בוצעה בדיקת PET/CT כל גופיבמערכת היבריד במכשיר מדגם Ingenuity TF מתוצרת חברת Philips עם רגיסטרציה בו זמנית של חתכי ה- PET ו- CT. הבדיקה בוצעה לאחר הזרקת חומר ניגודי תוך ורידית ועם מתן חומר ניגוד בשתייה. חומר רדיואקטיבי: המטופל קיבל 13.00mCi של FDG ו 115.00cc של אומניפק. השוואה לבדיקה קודמת :אין ממצאים: לא הודגמה קליטה פתולוגיות בעור של הכתף ימין או על פני העור בשאר הסריקה. ראש-צוואר: להזכיר כהערכה של הממצאים במח עלולה להיות מוגבלת. עד כמה שניתן לדון-ללא קליטות פתולוגיות וללא ממצא מוקדי גס. ללא לימפאדנופתיה בתחנות הצוואר. קליטה מעט מוגברת באזור הנזופרינקס ללא ממצא מורפולוגי ברור. עיבוי רירית בסינוס מקסילרי משמאל. בית חזה: ללא לימפאדנופתיה בתחנות המיצר או שערי הריאות. ללא קליטה פתולוגית בפרנכימת ריאות. ללא עדות לתפליט פלאורלי או פריקרדיאלי. ללא קליטה פתולוגית בקשריות לימפה אקסילריות. בטן ואגן: כבד בגודל תקין, מרקמו אחיד, ללא קליטות פתולוגיות. טחול בגודל תקין, ללא קליטות פתולוגיות. ללא קליטה פתולוגית באדרנלים . כליות בגודל תקין, ללא עדות להידרונפרוזיס או אבנים. ללא קליטה פתולוגית בפרנכימת הלבלב. ללא עדות ללימפאדנופתיה לאורך רטרופריטונאום, באגן או במפשעות. כיס השתן במילוי תת אופטימלי, לא ניתן לדון עליו. שלד: ללא קליטות פתולוגיות. ללא עדות לתהליכים אנטומיים חשודים. לסיכום: לא זוהה תהליך שאתי קולט FDG ביתר בתחום הרזולוציה שיטת ה-.PET דר' נכבד/ה, הבדיקה בוצעה בתאריך: 22/04/2019 מתוך 2

28/04/2019 | 09:15 | מאת: פרופ' וולף

התשובה תקינה לחלוטין

מנהל פורום טיפול בסרטן