הקרנות לשד שמאל - סיכונים

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

27/05/2018 | 11:35 | מאת: אביב

שלום, האם בכל מקרה של הקרנה לשד שמאל קיימת סכנה ללב ומהי ? האם בכל מקרה של הקרנה לשד שמאל יש לנקוט בשיטה של עצירת נשימה ? האם יש מצבים בהם ניתן להקרין לשד שמאל מבלי להשתמש בשום אמצעי הגנה ? תודה מראש

31/05/2018 | 12:48 | מאת: אביב

אשמח לשמוע את דעתך.

31/05/2018 | 13:42 | מאת: פרופ וולף

בהחלט ניתן להגן על הלב, במגוון שיטות. כמובן הכל תלוי בגודל השד, מבנה הגוף וכו.

01/06/2018 | 09:41 | מאת: אביב

תודה על תשובתך. שאלתי הייתה האם ישנם מצבים בהם האנטומיה מאפשרת להקרין בבטחה לשד שמאל מבלי להשתמש בשום טכניקה המגנה על הלב ?

מנהל פורום טיפול בסרטן