לימפהדמה בעקבות הקרנות

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

18/05/2018 | 11:20 | מאת: רות

כמה סיכון ללימפהדמה יש בעקבות הקרנות לבית השחי ? האם יש הבדל משמעותי בין הקרנה High Tangents ( LEVEL 1-2) לבין הקרנה לכל התחנות ( LEVEL 1-3) ? כאשר קיים חשש לבלוטות נגועות, חשד אשר לא אומת. האם כדאי לנקוט בגישה המחמירה יותר, או ניתן להסתפק בגישה שאומנם נותנת הקרנה לבלוטות אך באופן חלקי יותר.

19/05/2018 | 10:15 | מאת: פרופ וולף

זו כבר שאלה מורכבת מדי לפורום, התשובה תלויה בהרבה מאד משתנים ודיון עם האונקולוג המטפל

21/05/2018 | 12:14 | מאת: רות

האם תוכל בבקשה להתייחס רק למהות ההבגל בין שתי הגישות ? מבחינת הסיכון ללימפאדמה ?

מנהל פורום טיפול בסרטן