סרטן שד גרורתי עם כיון לכבד

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

12/04/2018 | 21:24 | מאת: שולה

אחרי שלושה חודשים של לקיחת אפיניטור יש עדיין התקדמות לכיון הכבד ניתן לי לעשות מיפוי כבד בנתאים זה לוקח זמן לכן בזמן הזה יש כאבים חזקים בגוף מה עושים עם כל הכאבים החזקים אני לוקחת משכיי כאבים חזקים וגם קנביס שמן ובכל זאת הכאבים מאוד חזקים מה אפשר לעשות המצב בלתי נסבל שולה

13/04/2018 | 06:47 | מאת: פרופ וולף

שולה שלום קשה לתת תשובה מדויקת בפורום מבלי לבדוק אותך. בכל מקרה יש דרכים לאזן כאב, מציע שתפני לצוות הטיפול התומך במכון האונקולוגי בו את מטופלת בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן