בדיקת מרקר

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

17/11/2013 | 11:21 | מאת: נ'

שלום! אני בת 34 מחלימה ממחלת הסרטן מסוג לימפומה NHL. עברתי 6 טיפולי כימו' ללא הקרנות וכרגע אני נמצאת במעקב בלבד. הבנתי שיש בדיקת דם בשם מרקר שאני יודעת שלא נעשתה לי ורציתי לשאול מה הבדיקה הנל מגלה ? למה לא עשו לי אותה או האם לכל חולה עושים את הבדיקה הזו והאם אני אכן צריכה לעבור את הבדיקה אותה? לתשובתך אודה...

17/11/2013 | 12:13 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב יש מרקרים (סמני סרטן בדם) לגידולים שונים אך לא ללימפומה, לכן לא לקחו לך בדיקת דם כזו. החלמה שלמה עידו

17/11/2013 | 12:27 | מאת: נ'

מנהל פורום טיפול בסרטן