חולשה אחרי טיפול כימותרפי

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

11/11/2017 | 13:08 | מאת: לי

שלום, אבי בן 70 חולה בסרטן תריסריון שלב 4. התחיל טיפול ראשון בכימותרפיה. יש לו חולשה חזקה מאוד שלא מאפשרת תפקוד. האם יש משהו לעשות נגד החולשה? וכמה ימים זה נמשך אחרי כל טיפול ? בנוסף, באיזה שלב מבצעים הערכה האם הטיפול יעיל או לא? אחרי טיפול 1-2 או יותר? תודה!

12/11/2017 | 07:49 | מאת: פרופ' וולף

חולשה בהחלט יכולה להימשך כמה ימים. אם החולשה קשה ניתן להפחית את מינון הטיפול הבא. אין לנו תרופה שיכולה ממש לחזק. את יעילות הטיפול בוחנים לאחר כחודשיים. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן