גילוי מוקדם של סרטן הלבלב

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

09/11/2013 | 14:41 | מאת: משה ל.

אני בן 72 ואני נשא של הגן הסרטני. Brca1. . מהם הסמנים או הבדיקות באמצעותם ניתן לאתר תחילת. התפתחות סרטן הלבלב. ? מהם התופעות הרפואיות בעת תחילת המחלה . שעליהם/ לגביהם עלי להיות עירני ? . האם ידועים אמצעים שיחזקו מראש את מערכת החיסון שלי כנגד סרטן זה כולל. סוגי מזון מסויים ++ ! ?

10/11/2013 | 08:05 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב אין כיום בדיקות אמינות לגילוי מוקדם של סרטן הלבלב. הדרך היחידה להקטין הסיכון לחלות היא שמירה על אורח חיים בריא- המנעות מעישון, שמירה על משקל וביצוע פעילות גופנית. חשוב לזכור שהסיכון לסרטן זה בנשאי BRCA1 נמוך לעומת BRCA2. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן