עברתי כריתת רחם כולל צוואר הרחם ושחלות - tah

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

10/03/2016 | 21:38 | מאת: אני

זה יה לפני 7 שנים. לאחרונה עברתי כריתת אונה בריאה - סרטן ( אין צורך בהמשך טיפול רק מעקב בית החולים) ואחרי הניתוח קבלתי פרחיה קשה בכל הגוף. לאחרונה - כחודש וחצי אחרי - יש לי הפרשה צהובה ומגרד. גירודים זה קורה מפעם לפעם ופוליקוטן עוזר. אני לוקחת estrofem. האלרגיה לא עברה, מקבלת שוב אהיסטון. אני עדיין די חלשה. ההפרשה רק 3-4 ימים, גירוד די הרבה לאחרונה -רק גירוד חיצוני. מה עושים? אולי שטיפה עם קמומיל?

כדאי לפנות לרופאך יש צורך בבדיקה וכמובן נטילת תרביות בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה