האם אוכל להרות באופן טיבעי?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

18/09/2012 | 12:48 | מאת: מאי

בת 32, לא ניסיתי להרות עד עתה (מנסה להרות מתרומת זרע) זו פעם שנייה. עשיתי צילום רחם אצל ד"ר טוגנדרייך בו נרשם: "רחם במבנה תקין, ללא פיגמי מילוי. חצוצרות: התרחבות חצוצרתית דו- צדדית, עם מעבר ופיזור בהמשך. אין סימנים לאי ספיקת צוואר הרחם." אין לי ולא היו לי דלקות/ זיהומים ככל הידוע לי לקחת 2 נקסין 500 מ"ג 3 שעות ו2 שעות לפני הבדיקה. עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית שהיתה תקינה. האם אוכל להרות בהזרעות, או שהחצוצרות לא תקינות בגלל התרחבותן ועלי לפנות להפריה חוץ גופית?

לא אוכל להתייחס ללא הסתכלות על צילום הרחם אני משוכנע כי תביני זאת

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה