אנדומטריוזיס וטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

02/08/2017 | 09:14 | מאת: אורלי

שלום רב, לאחר לפרוסקופיה להסרת נגעי אנדומטריוזיס עברתי הזרעה עם הורמונים, גירוי יתר שלחתי וציסטה של 5 ס"מ לאחר סיום הווסת עשיתי אולטרסאונד ונצפו קרישי דם מרובים, הרופא טוען שלא יכול לאבחן האם זה קרישי דם או נגעי אנדומטריוזיס. (מצויים בשחלות ומשוכים לכיוון הדוגלס) האם הנגעים יכולים לחזור כתוצאה מהזרקת ההורמונים וגירוי היתר?

לא אוכל לסייע ללא היכרות עם דוחצהניתוח מה נעשבה במהלכו הכרת תלונותייך ובידקתך טיפוטל בגורמי ביוץ עלול לגרום להישנות של תסמינים ועלול להחמיר את מצבך מומלץ לפנות לרופאך המכיר את כללל הממצאים או למנתח אשר ביצע את הניתוח לשם בדיקה חוזרת

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה