אנדומטריוזיס וטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

13/07/2017 | 15:56 | מאת: קארין

היי, מנסה להכנס להריון במשך שנה אך ללא הצלחה. עברתי לפרוסקופיה ניתוחית להסרת נגעי אנדומטריוזיס, לאחר מכן נטילת איקוקלומין ללא הצלחה. הפנו אותי לצילום חרם שיצא תקין. כרגע הומלץ על 3 סבבים של הזרעות בשילוב גונל ואוביטרל. האם להזרעות יש סיכוי אצל חולות אנדרומטיוזיס או שעדיף לבצע IVF?

שלום לך חשוב להכיר את תלונותייך הממצאים במהלך הניתוח והמלצות המנתח ניתן כמובן להרות עי הזרעות וטיפול בגורמי ביוץ וההחלטה תלוייה בגורמים רבים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה