פגיעה ברירית הרחם? רוצה הריון.

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

09/05/2017 | 16:00 | מאת: ani

שלום רב ד"ר , ברצוני להתייעץ איתך בבקשה- אני בת 35, אם ל 2 ילדים מקסימים ב"ה, הריונות ספונטניים, קיסרי. הריון שלישי לפני 6 שנים הסתיים בגרידה בשבוע 16 עם שארית שיליה, הוסרה בהיסטר' אבחנתית לאחר 4 חודשים. בדרך נעשו ניסיונות בציטוטק. מאז לא מצליחה להרות. עשיתי היסטר' נוספת לפני 3 שנים, יצאה תקינה, כ"כ צילום רחם תקין, בוצע לאחר הגרידה. פרופיל הורמונלי תקין, כולל בדיקת amh, וסת סדירה, עובי רירית סדירה ותקינה ( רירית ההחזרה בטיפול האחרון, לפני 4 חודשים, 12.8 ממ)... זרע תקין. נעשו הזרעות, ו 3 טיפולי ivf, ללא הצלחה כלל (זאת אומרת שאפילו לא נקלט הריון שנשר או לא צלח, פשוט כלום). מרגישה מוטרדת מאד, וחשוב לי לדעת- האם נכון לבצע היסטרו' נוספת? האם יש בדיקה נוספת לחלל הרחם שניתן לבצע ולא ביצעתי? האם לאור עברי, וההתערבות הממושכת ברחם, יש לי סיכוי כלשהו להרות? איך אני יכולה לברר אם זו עקרות? כיצד אוכל לדעת אם ישנה פגיעה בריאות הרחם, שאינה הידבקויות (כי בהיסטרו' אמרו שאין הידבקויות)? מה זה כן יכול להיות? אשמח לכל המלצה או הארה. תודה רבה!!!!

16/05/2017 | 15:58 | מאת: ani

אנא השב לי

לא אוכל לסייע ללא היכרות עם כלל הפרטים ובדיקתך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה